Gezondheids- en Sportcentum
Aart Stigter

Industrieweg Noord 4C - 3958 EC Amerongen
Tel: 0343- 461 397
www.sportcentrumaartstigter.nl
Onder ons dak vindt u niet alleen een fantastisch sportcentrum, waar iedereen aan zijn gezondheid kan werken, maar ook tal van (paramedische) specialisten die nog gerichter kunnen begeleiden of mensen kunnen helpen die door gezondheidsredenen niet aan het normale sportaanbod mee kunnen doen.
In ons sportcentrum kunt u onder begeleiding van enthousiaste, professionele en klantgerichte docenten de activiteit(en) van uw keuze beoefenen. Ons streven is om de drempel voor het beginnen met sporten of het wisselen van activiteit zo laag mogelijk te maken. De sfeer in ons centrum, de lessen die gegeven worden, de docenten die de lessen verzorgen en een aantrekkelijk en vooral breed sportaanbod zorgen er voor dat er voor iedereen wel een les te vinden is waar vandaag nog ingestapt kan worden.
Sportcentrum Woestduin
Mariniersweg 3a
3941 XK Doorn
Tel: 0343-414350 - Fax: 0343-417230
e-Mail: info@laco.woestduin.nl
www.woestduin.nl?
Informeer naar onze diverse zwemactiviteiten, zoals thema-, recreatief- of seniorenzwemmen voor 50+. Therapeutisch, medisch zwemmen. Zwangerschaps- of banenzwemmen. Zwemlessen voor kinderen, aquajoggen. Verder wordt het zwembad ook verhuurd. Kinderfeesten arrangement.
Wat heeft Sportcentrum Woestduin allemaal te bieden: Zwembad  -   Turks stoombad  -  Sauna  -   Snelbruiner  -   Horeca
Sport- en Recreatiecentum
't Gastland

Groenewg 58, 3911PG Rhenen
Tel: 0317 614633
www.tgastland.nl
Een eigentijds sportcentrum met vele voorzieningen. In ons recreatie - en sportcentrum is er naast een zwembad ook een sporthal, een bowlingcentrum en een restaurant. Voor sport en ontspanning moet u dus in Family Fitness 't Gastland zijn.
Lente, zomer, herfst of winter: het hele jaar door genieten jong en oud van de gastvrijheid van recreatie - en sportcentrum 't Gastland. Recreatie - en sportcentrum 't Gastland heeft ook een leuke arrangementen voor een geslaagd kinderfeestje
Golfclub Anderstein
Woudenbergseweg 13a
3953 ME  Maarsbergen
Secretariaat 0343-43 1911
www.golfclubanderstein.nl
Bomen, diverse heesters en water: enkele karakteristieke elementen die golfers tijdens het spelen van een ronde op Golfclub Anderstein regelmatig zullen tegenkomen. Een uitgebreide flora en fauna maakt deze baan bijzonder.
Op landgoed Anderstein, waar de baan deel van uitmaakt, is honderd jaar een boerenbedrijf gevestigd geweest. Inmiddels heeft de agrarische bestemming plaats gemaakt voor een meer natuurlijke invulling van het landgoed. In dit kader is de vroegere boerderij met stallen omgebouwd tot sfeervol clubhuis met riant terras, waar men onder meer kan genieten van het uitgebreide aanbod van restaurant De Maalderije.
Sport- en Bowlingcentum
Amerongen

Burg. W. Martenslaan 25 - Amerongen
Tel: 0343-454357
www.sport-/bowlingcentrum.nl?
 
< afbeelding spoedig

Onze specialiteiten:
Koud buffet, Fondue, Gourmet, Diners.
Ook verzorgen wij koude schotels bij u thuis.
Gehele jaar geopend, 4 bowlingbanen. Unieke accommodaties voor personeelsverenigingen, reisgezelschappen, etc,  Zaal voor recepties, vergaderingen, exposities, bruiloften en partijen, Sfeervolle bar.
De Bowlerie Doorn
Wijngaardsesteeg 1a - 3941 MB Doorn
Tel. 0343 - 41 55 59 / Fax 0343 - 41 3901
E-mail: info@bowlerie.n
www.bowlerie.nl
Bowling en Party-centum
Gourmet-, steengril- en fondue-arrangementen. Ideaal voor feestelijke kinderparty's
E en heerlijk diner, een uitbundig personeelsfeest ....    Altijd voor een vriendelijke prijs !
Ontdek de gastvrije veelzijdigheid van de Bowlerie in Doorn met 8 moderne bowlingbanen en een dansgelegenheid.
Onze zaalaccommodatie voor... huwelijksfeesten, recepties, diners, bedrijfsfeesten, vergaderingen, presentaties, jubilea, reunies, etc. (Sporthal Steinheim)


 

Sportaccommodaties en sportclubs, Utrechtse Heuvelrug Recreatief  Intropagina > Heuvelrughomepage >