Recreatief heuvelrug

3 leuke teambuilding activiteiten voor jou en je collega’s

Geplaatst op

Een vrijdagmiddagborrel, barbecue of kerstfeest zijn natuurlijk leuk om bij te zijn. Je leert je collega’s op een andere manier kennen dan wanneer jullie hard aan het werk zijn. Voor de jaarlijkse bedrijfsuitjes en afdelingsuitjes heb je echter veel meer opties. Verras je team met een leuk origineel uitje en zorg ervoor dat men nog wekenlang over de geweldige dag aan het praten is. In dit artikel geven we je 3 leuke ideeën voor een teamuitje.

Wie is de Mol?

Deze teamactiviteit is bij bijna iedereen in Nederland waarschijnlijk wel bekend. Net als bij het televisieprogramma moeten teamleden opdrachten voltooien. Voor de opdrachten heeft één speler de taak gekregen om de boel te saboteren. Om het nog wat lastiger te maken, krijgen een aantal spelers ook speciale geheime opdrachten, waardoor zij zich ook verdacht zullen maken. Gaan sommige dingen nou per ongeluk of loopt diegene de opdracht te saboteren? Na iedere opdracht is er een stemronde, waarbij ieder teamlid moet bepalen wie voor hem of haar de Mol is. Erg leuk om samen met je collega’s de zoektocht naar de Mol te houden!

Expeditie Robinson

Een andere leuke teambuildingactiviteit om te ondernemen met je collega’s is de televisie hit Expeditie Robinson. Doe samen met je teamleden proeven en laat zien dat er een echte Robinson in je schuilt. De proeven die in teams worden gedaan zul je misschien herkennen van de televisie. Hoe leuk is het dan om ze dit keer zelf te mogen doen? Bouw kampen en vlotten, doe evenwicht- en puzzelopdrachten, laat je doorzettingsvermogen zien en schiet een pijl in de roos.

Escape Room Diner

Bij dit teambuildinguitje draait het naast fysieke kracht om samenwerken en raadsels en puzzels oplossen. Samen met collega’s zit je opgesloten in een kamer. Als team moet je binnen een bepaalde tijd weten te ontsnappen. Door raadsels op te lossen is het mogelijk om de uitgang te vinden en de deur te openen. Het is mogelijk om de Escape Room te combineren met een diner of barbecue. Zo werk je onder het genot van een hapje en drankje aan de teambuilding in jullie team.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden