Recreatief heuvelrug

Catering tijdens de feestdagen en in de wintermaanden

Geplaatst op

De feestdagen zijn vaak een drukke bedoeling. Als gezin heb je tijdens Kerstmis en rond de jaarwisseling vaak mensen over de vloer of ga je op visite bij familie, vrienden of kennissen. Bedrijven en verenigingen hebben rond deze tijd van het jaar vaak kerstborrels, personeelsfeesten en nieuwjaarsrecepties. Er zijn in Nederland meerdere cateringbedrijven die tijdens deze periode winterse catering aanbieden. In deze blog vertellen we je meer over catering tijdens de winter en feestdagen.

Verras gasten met winterse producten

Er zijn een aantal cateringbedrijven in Nederland dat tijdens de wintermaanden uitpakt met heerlijk winters voedsel.

Hot Chocolate Bar

Tijdens de feestdagen en wintermaanden gaat er niets boven overheerlijke winterse producten. Er is dan toch niets leuker en passender dan een Hot Chocolate Bar op de kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of het personeelsfeest? Koppel deze overheerlijke chocolademelk aan echte winterkost en je gasten hebben echt het gevoel dat ze aanwezig zijn op een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

Biologische streekproducten

Wil je helemaal uitpakken? Catering & Partyservice Onder de Luifel biedt catering in Heerenveen en omgeving aan en levert onder andere biologische streekproducten als zoete aardappel, pompoen, koolrabi en pastinaken. Het grote voordeel van deze biologische streekproducten is duurzaamheid. Onder de Luifel steunt hiermee lokale bedrijven, wat minder verpakkingsmateriaal en minder transport betekent.

Echte winterrecepten

Combineer een Hot Chocolate Bar en biologische streekproducten met echte winterse producten. Onder de Luifel bijvoorbeeld heeft verse piepers patat, Friesweide rundvlees dat langzaam gegaard is met Berenburg kruiden en Bildtse ui en Hollandse Wildstoof met bokbier, geroosterde uien en vergeten groenten. Recepten die een echt winters tintje geven aan de catering voor familie, vrienden en collega’s

Creëer een Winterwonderland

Voor bedrijven en verenigingen hebben cateringbedrijven nog meer mogelijkheden om de locatie om te toveren tot een Winterwonderland. Wil je helemaal uitpakken en de locatie van de kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of het personeelsfeest nog specialer maken? Laat een uitstekend decor, open haard, vuurkorven, houten geuren, sfeervolle verlichting en robuuste meubelen maken en creëer een feestelijk Winterwonderland voor je gasten. Voor deze ongelimiteerde mogelijkheden bij catering in Friesland kun je direct contact opnemen met Onder de Luifel.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden