Recreatief heuvelrug

De beste vaarroutes van Amsterdam

Geplaatst op

Varen, de meeste mensen zijn er gek op. Hoe lekker is het om met je bootje door de grachten van Amsterdam te varen. Een heerlijk drankje erbij, muziek aan en hapjes. Samen met de mensen waar je om geeft een topdag beleven in deze mooie stad, wie wil dat nou niet? Heb jij zelf geen boot tot je beschikking, maar wil je wel varen? Geen probleem! In Amsterdam zijn er verschillende bedrijven die boten verhuren. Ook kunnen zij jou alles vertellen over de beste vaarroutes Amsterdam. Dit zal ervoor zorgen dat jij de leukste gedeeltes van Amsterdam te zien krijgt en je je nergens zorgen over hoeft te maken. Ben jij benieuwd naar wat de beste vaarroutes van Amsterdam zijn en kan je nu al niet meer wachten? Lees dan onderstaande informatie door, we vertellen je er alles over.

De beste vaarroutes van Amsterdam: Grachtengordel

Onder de beste vaarroutes van Amsterdam valt zeker ook de Grachtengordel. Wanneer je in Amsterdam bent zal je deze historische plek zeker moeten zien. De grachten zijn omgeven door prachtige herenhuizen, bruggen en sfeervolle straten. Vaar hier lekker op je eigen tempo doorheen en zorg ervoor dat je goed om je heen kijkt, dit is zeker de moeite waard!

De Amstel en de Jordaan

Vraag jij aan een gids wat de beste vaarroutes van Amsterdam zijn? Dan zal deze persoon je absoluut vertellen dat je de rivier de Amstel moet volgen. Hier kan je genieten van de groene oevers en het schilderachtige landschap. Vaar langs leuke dorpjes en kom historische bezienswaardigheden tegen zoals Kasteel Muiderslot. Overigens zal de gids je niet alleen vertellen dat de Amstel een aanrader is, dit geldt zeker ook voor de Jordaan. Een boottocht door de Jordaan is een geweldige manier om deze hippe, culturele wijk vanuit een ander perspectief te zien. Je vindt hier leuke boetiekjes, galerijen en gezellige cafés.

Het IJ

Ben jij iemand die op zoek is naar een groter wateravontuur? Kies er dan voor om over het IJ te varen. Dit brede water scheidt Amsterdam van verschillende wijken en het mooiste is misschien wel dat je hier een prachtig uitzicht hebt. Je ziet hier namelijk de skyline van de stad.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden