Recreatief heuvelrug

De Leukste uitjes die je via Groupon kan boeken

Geplaatst op

Een dagje uit met je vrienden of familie; wie wil dat nou niet? Het liefst ook tegen een zacht prijsje. Via Groupon boek je eenvoudig de leukste uitjes die je alleen of met een groep kan ondernemen, en dat met flinke kortingen! In dit blog benoemen we de leukste uitjes die je via Groupon kan boeken.

Voor één dag een piloot van je vliegtuig

Met deze deal neem je de stuurknuppel zelf in handen! Je begint je vlucht op het vliegveld Teuge (in de buurt van Apeldoorn). De vluchten in de weekenden gaan via vliegveld Lelystad. Na een korte briefing van je instructeur stap je in het vliegtuig. De instructeur zorgt ervoor dat je veilig opstart (en ook weer land), maar zodra je de lucht in bent ben jij aan de beurt en neem je het stuur over! Er zijn verschillende opties verkrijgbaar: 15, 30 of 50 minuten zelf vliegen.

Met maximaal 12 personen door de Amsterdamse grachten varen

Bij dit uitje stap je in je eigen sloep, waarmee je door de gezellige grachten van Amsterdam kunt varen met maximaal 12 personen (minder kan ook). Via de website van sloepdelen.nl kun je eenvoudig de sloep boeken en krijg je te zien of er nog boten beschikbaar zijn op je gewenste tijdstip. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt je een andere dag/tijdstip aangeboden. Zodra de reservering is afgerond, ontvang je hiervan een bevestiging per mail inclusief instructies voor het varen. Een kwartier voor de start van je vaartocht ontvang je een sms met daarin een link waarmee je de sloep kunt starten. De sloepen zijn eenvoudig te besturen en liggen al voor je klaar in de amsterdamse grachten. Ook is het mogelijk om via de steden Utrecht, Leiden en Haarlem te varen. De precieze opstaplocaties zijn op de website te vinden.

Kerstshoppen bij de gezelligste kerstmarkten van Duitsland

Het is alweer bijna zover, the most wonderful time of the year komt eraan en om de feestdagen goed te beginnen kan je gaan kerstshoppen in Düsseldorf, Dortmund, Keulen en Oberhausen. Deze Duitse steden staan bekend om hun grote kerstmarkten waar je helemaal in de wintersfeer komt. Als je niet kunt kiezen, kun je ook een 2-daagse luxe busreis maken naar Düsseldorf & Dortmund of naar Keulen en Oberhausen.

Heb je nog vragen over de acties van Groupon? Neem dan contact op met de Groupon klantenservice.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden