Recreatief heuvelrug

Leuke dingen om te doen in coronatijd

Geplaatst op

Helaas mogen we niet meer naar het buitenland om te ontspannen en te genieten. Door het coronavirus zijn we lange tijd genoodzaakt om in Nederland te blijven. Om het toch leuk te houden, geven we je tips om te genieten in eigen land. 

Doe alsof je in het buitenland bent

Als je dan toch thuis moet blijven, tover dan je kamer om in je ideale reisbestemming. Richt bijvoorbeeld je hele kamer in met Japanse attributen, zoals plantjes, posters, kaarsjes en Japanse muziek. Een klein waterfonteintje zou al helemaal perfect zijn. Vervolgens bestel je natuurlijk sushi, om het feest helemaal af te maken. Woon je in de buurt van Dordrecht? Dan raden we sushi Dordrecht aan. Zij doen naast bezorging ook aan catering op locatie, zodat je toch een uniek feestje kunt geven. Dit concept kun je natuurlijk ook toepassen als een Mexicaanse, Chinese of Italiaanse avond. 

Ga op vakantie in eigen land

Het ligt er een beetje aan wat mogelijk is momenteel, maar als je goed kijkt kun je toch nog in eigen land genieten. Ga bijvoorbeeld een weekendje weg naar de sauna of huur een huisje en ga door het bos wandelen. Dit laatste kun je combineren met wat sportiefs zoals het huren van een mountainbike. In Nederland heb je namelijk ontzettend veel bospaden voor mountainbikes, waar je heuveltje op heuveltje af kunt gaan. Een ware uitdaging voor de benen waarbij de adrenaline zal stromen.

Escaperoom thuis

De escaperoom is een heuse hit de afgelopen jaren. Bijna iedereen heeft zich wel eens – uit eigen wil – laten opsluiten in een kamer, waar je alleen uitkomt door puzzels op te lossen. Helaas kan dit nu even niet meer. Daarom is het zo leuk om te zien dat er veel thuis varianten verschijnen. Je kunt dus thuis je eigen escaperoom creëren. In een doos krijg je het verhaal met de puzzels. Erg leuk om met een paar vrienden te doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden