Recreatief heuvelrug

Met korting naar Batavialand

Geplaatst op

Voor iedereen die alles wil weten over de Gouden Eeuw en maritieme historie van Nederland is Batavialand de ideale plek om nieuwe dingen te leren. In dit museum is er voor zowel kinderen als volwassenen veel te horen, zien en voelen over ruim 7.000 jaar aan Nederlandse geschiedenis.

Bekijk het VOC-schip Batavia op de Bataviawerf of volg de bouw van de replica van De Zeven Provinciën, het schip van zeeheld Michiel de Ruyter.

Een bezoek aan dit museum in Flevoland is niet duur, maar je kunt ook nog eens met korting naar binnen. Hieronder hebben we enkele tips voor je op een rij gezet.

Korting met een gezinskaart of groepstarief

Met een gezinskaart kunnen twee volwassenen en twee kinderen naar binnen. Deze gezinskaart kost slechts 36 euro, hiermee bespaar je dus 7 euro op de reguliere entreeprijs. Voor eventuele extra kinderen kan een losse kaart van 7,50 euro gekocht worden.

Ga je met een grote groep naar Batavialand, bijvoorbeeld met een schoolreisje, familie-uitje of vriendenuitje? Vanaf 15 personen kan je tegen groepstarief naar binnen. Hierbij krijgen volwassenen 2,50 euro bijvoorbeeld korting per kaartje. De groepstarieven zijn alleen geldig bij reserveringen vooraf.

Museumkaart en CJP-pas

Ga je vaker naar musea, films, attracties of voorstellingen? Dan zijn de Museumkaart en/of CJP-pas mogelijk iets voor jou. Met de Museumkaart kun je het hele jaar door gratis naar diverse attracties en musea, waaronder Batavialand. Deze kaart is persoonsgebonden en kan eenvoudig online worden aangeschaft via https://www.museumkaart.nl/.

Met de CJP-pas krijg je korting bij diverse bioscopen, musicals, optredens en nog veel meer. Zo krijg je bij Batavialand ook 3,50 euro korting op de entreeprijs. De CJP-pas kost 17,50 euro per jaar, maar voor het eerste jaar kun je hier 5 euro korting op krijgen.

Korting met Kruitvat punten

Kom je regelmatig in de winkels van Kruidvat? Gebruik dan vooral de voordeelkaart. Hierbij kun je sparen voor korting op diverse leuke uitjes, waaronder Batavialand. Bij 200 spaarpunten krijg je 5 euro korting op de entreeprijs. Deze korting is geldig op tickets voor volwassenen en kinderen. Je kunt deze korting niet combineren met andere aanbiedingen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden