Recreatief heuvelrug

Vakantie met de kinderen? Huur een camper

Geplaatst op

Wil je deze zomervakantie veel zien? Neem de kinderen mee in een gehuurde camper. Er zitten vele praktische voordelen aan een bungalow op wielen.

 

Ideaal voor een rondreis

Een groot voordeel van een camper is de mobiliteit, je bent namelijk niet gebonden aan de plek van je bungalow of tent. Het rondreizen met kinderen is een hele uitdaging als je continu alles moet in- en uitpakken. Een camper is als een reizend hotel: je hebt altijd alles bij de hand.

 

Midden in de natuur

Zie je een mooi natuurgebied? Met een camper rijdt je in principe overal naartoe. Controleer nog wel even of het is toegestaan om ergens te bivakkeren. Vaak kun je aan de aanwezigheid van oplaadpalen wel zien of er vaker toeristen verblijven.

 

Eigen bed

In hotels en bungalows is het altijd maar afwachten of je een beetje fatsoenlijk bed hebt. Je kussen is bijna altijd harder of zachter dan je gewend bent. In je camper slaap je altijd in je eigen bed, zo ben je verzekerd van een comfortabele nacht. Ook weet je zeker dat je kids in een schoon bed slapen.

 

Altijd een keuken in de buurt

In een camper heb je altijd je keuken en voorraadkast in de buurt. Ideaal als je even een snelle lunch wilt smeren of zin hebt in een tussendoortje. Ook hoef je je kinderen niet elke avond mee te nemen naar een restaurant en je bepaalt zelf wat ze eten. Zo weet je zeker dat ze af en toe een gezonde maaltijd krijgen.

 

In- en uitpakken

In een camper kun je een vaste indeling aanhouden voor al je spullen. Zet het eenmalig op een plek en alles ligt vaak precies waar je het hebt gelaten. Zo ben je nooit meer op zoek naar luiers of flesjes en dat scheelt een boel tijd en ergernis.

 

Geïnspireerd geraakt? Kijk eens bij Coolcampers voor compacte en praktische campers.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden