Recreatief heuvelrug

Waarom een groepsreis naar Indonesië een echte aanrader is

Geplaatst op

Hoewel iedereen nu zijn of haar vakantieplannen licht in het water ziet vallen door het coronavirus, is er nog genoeg om naar uit te kijken. In deze blog gaan we dieper in op het prachtige Indonesië, de voormalige Nederlandse kolonie aan de andere kant van de wereld. We focussen in het bijzonder op een groepsreis naar Indonesië en waarom dat voor iedereen een aanrader is.

De voordelen van een groepsreis

Voordat we dieper ingaan op alles wat Indonesië te bieden heeft aan vakantiegangers, staan we even stil bij de voordelen van een groepsreis. Zoals de naam doet vermoeden reis je in een groep die meestal tussen de 15 tot 20 man zit, waarbij je jezelf alleen of met een kleine groep voor kan inschrijven. Een groepsreis is daarom perfect om nieuwe mensen te leren kennen die in ieder geval op één vlak dezelfde interesse hebben: een reis naar de plaats van bestemming. Daarnaast is het een reis waar al vooraf door specialisten aan alles is gedacht. Je hoeft zelf alleen met een volle koffer op het vliegtuig te stappen, de rest is geregeld. Je ontdekt misschien dingen waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben en leert het land kennen van een hele andere kant.

Waarom dan een groepsreis naar Indonesië?

De vraag is natuurlijk waarom de verschillende eilanden van Indonesië de moeite waard zijn. Laten we beginnen bij het begin; je komt naar alle waarschijnlijkheid aan in de hoofdstad Jakarta. Deze wereldstad biedt meteen een mooie variatie aan oude, historische cultuur gemixt met de moderne tijd. Dit is direct een goede plek om te acclimatiseren.

Mix van natuur en cultuur

Vooral de natuurliefhebbers komen in Indonesië goed aan hun trekken. Zo heb je de tropische regenwouden waar je nog orang-oetans en andere wilde dieren kunt zien.Tevens heb je een vulkaan die je kunt beklimmen, duiken met haaien en surfen op bepaalde eilanden. Ook op het gebied van cultuur is er enorm veel te beleven in Indonesië. Denk aan diverse Boeddhistische tempels en het eten waar het land om bekend staat. Daarnaast kun je aansluitend maximaal relaxen op Bali, een droom voor de meeste backpackers.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden