Recreatief heuvelrug

De mooiste dag van je leven: je trouwdag

Geplaatst op

Trouwringen samen ontwerpen is een geweldig moment, want je bent bezig met een van de belangrijkste symbolen van het trouwritueel. Het is een moment in je leven waarbij je echt voor iemand kiest. Tegenwoordig wordt er minder getrouwd dan 20 jaar geleden, toen waren dat nog ongeveer 85000 paren nu ligt dit aantal rond de 65000 en men trouwt ook later. Dus trouwen wordt steeds meer bijzonder. Hoe kun je deze schitterende dag vormgeven? Kijk met ons mee naar de voorbeelden!  

Trouwtips!

We willen je graag een aantal toffe tips meegeven waar je wat van kan realiseren op de mooiste dag van je leven:

·        Foto’ nemen

Een fotograaf is heel leuk, maar mensen zich laten fotograven met een instant camera is ook erg tof. Deze foto’s maken dan een mooie geheel op een bord. Laat de mensen deze zelf opplakken. Een prachtig aandenken.

·        Video van huwelijk

Een standaard video laten filmen is misschien een beetje sleets, niet waar? Maar wat je wel heel leuk kunt doen is een camera aan je gasten geven zodat ze zelf van alles mogen / kunnen filmen. Zo krijg je een losse impressie van de dag. Natuurlijk is het leuk om ze een persoonlijke boodschap voor jullie op te laten nemen.

·        Gekke uitspraken

Gekke uitspraken en situaties vormen een dankbare voedingsbodem voor kleine kluchtjes, limericks en allerlei op taal gerichte activiteiten. Uitspraken en eigenaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van de trouwerij, daar komt de nodige humeur bij aan te pas. Het bruidspaar een beetje voor joker zetten hoort erbij en dat is grappig. Je kunt ook van facebook grappige posts of berichten tikken. Laat ze dan zien op een scherm met een beamer. Dat zorgt voor de nodige hilariteit!

·        Foto’s

Een zaal kleed je mooi aan met foto’s. Je kunt zelfs foto’s van grootouders en ouders neerhangen /-zetten. Dat zorgt voor mooie symbolische sfeer: het ritueel wordt door meerdere generaties gedeeld en dat zorgt voor een speciale sfeer van verbondenheid in de tijd en oogt natuurlijk heel nostalgisch.

·        Zoete verbintenis: ‘U, het leven en ik’

Het huwelijk is een zoete verbintenis tussen twee mensen, die met de loop van de tijd zoeter of zuurder wordt…., maar laten we van het eerste uitgaan. Hoe leuk is het dan om snoep uit te laten delen op je bruiloft?! Nou heel leuk en vooral erg lekker! Doen dus!

Meer ontdekken

Op onze site kun je meer ontdekken over uitjes die je kunt doen op de trouwerij. Kostte de bruiloft meer dan je lief was, plan dan een budget huwelijksreis.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen in Nederland als het gaat over uitgaan en recreatie.

Contactgegevens

Via info @ recreatiefheuvelrug.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden